Herroepingsplicht en retouren


Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Heeft u zich bedacht? Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Indien u van de herroepingsrecht gebruik maakt, zal u het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

LET OP: Canvas schilderijen met een levertijd van 4 tot 7 werkdagen kunnen niet retour gestuurd worden, deze worden namelijk speciaal voor u gedrukt. Wij kunnen enkel canvas schilderijen of muurstickers retour nemen, wat direct leverbaar en dus uit voorraad is.


Terugbetaling

U draagt te allen tijde zelf de kosten voor de retour verzending; Via PostNL tot 10kg zijn de kosten € 13,25 (NL).

Volledige herroeping; U stuurt alle producten terug.
In geval van een volledige herroeping ontvangt u uw orderbedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug.

Gedeeltelijke herroeping; U houdt een aantal producten.
In geval van een gedeeltelijke herroeping ontvangt u alle betalingen, exclusief leveringskosten á € 13,25, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug.

Indien uw totale orderbedrag boven de €50 (NL) of €75 (BE) is, heeft u gebruik gemaakt van de gratis verzending optie. Mocht uw orderbedrag na een retour onder deze grens komen, zijn wij genoodzaakt ook die verzendkosten in mindering te brengen op het eventuele retour bedrag.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u het Formulier voor Herroeping in te vullen en toe te voegen aan uw retourzending.

U kunt uw retour zending opsturen naar:

Canvaskoopjes.nl
(adres op navraag en akkoord voor de retour)